سلام دوستان ... + ما یه کولر پنجره ای سامسونگ داریم که 6 سالی میشه داریمش ... و 2 بار تا حالا سرویس و خاک گیری شده
اخرین بارش 2 سال پیش
-
امسال از اواخر بهار تا بعد ماه رمضون خوب داشت کار میکرد فقط بعضی اوقات که برق ضعیف میشد اورلود میشد خیلی طبیعی مثه سال های پیش ... . اما الان 2 هفته ای میشه وضع دیگه خیلی خرابه
درسته که با گرم شدن هوا درو همسایه بیشتر کولرشون روشن شده و برق ضعیف تر شد ( منزلمون اپارتمانی هستش) + هر حدود 10 دقیقه تا حتی صبح ها 2 ساعت !! کار میکنه خیلی خوب ! اما کم کم صداش تغییر میکنه و یهو بقولی اورلود میشه ! اما چه اورلودی !! کلا کمپروسر و فن و همش خاموش میشه ! کولر روشنه اما هیچ انگار خاموشه !! و ما هم که میبینیم اینطوره خاموش میکنیم و تا حدود نیم ساعت اگه صبر نکنم و روشنش کنم هیچ صدایی ازش در نمیاد و در عمل انگار خاموشه حتی فن ... بعد که روشن میکنم ... اروم اروم فنش روشن میشه و یه باد داغی میزنه چند ثانیه بعد عادی میشه و بعد حدود 15 دقیقه کولر به معنای واقعی روشن میشه و حدود نیم ساعتی خنک میکنه و بعد دوباره روز از نوع روزی از نوع
-
امیدوارم واضح تونسته باشم منظور و مشکل رو گفته باشم ... به نظر خودم نوسانات برق این بلا رو سرش میاره ... اما یه سری شبهات هم هست !! ما 3 تا یخچال تو خونمون هست هیچکدوم خاموش نمیشن و حتی محافظشون قرمز نمیشه ... و همچنین اگه برق ضعیفه ... چرا برا همه ی مردم داره کار میکنه برا ما اینطور میشه فقط !!
ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از چی میتونه باشه 
-
امسال از اواخر بهار تا بعد ماه رمضون خوب داشت کار میکرد فقط بعضی اوقات که برق ضعیف میشد اورلود میشد خیلی طبیعی مثه سال های پیش ... . اما الان 2 هفته ای میشه وضع دیگه خیلی خرابه
-
امیدوارم واضح تونسته باشم منظور و مشکل رو گفته باشم ... به نظر خودم نوسانات برق این بلا رو سرش میاره ... اما یه سری شبهات هم هست !! ما 3 تا یخچال تو خونمون هست هیچکدوم خاموش نمیشن و حتی محافظشون قرمز نمیشه ... و همچنین اگه برق ضعیفه ... چرا برا همه ی مردم داره کار میکنه برا ما اینطور میشه فقط !!
آخرین ویرایش: