آی پی امداد
abtahi

خاموش شدن مودم Tplink w8961n ver 4

partis

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2015-09-28
280
523
سلام
مودم با ایراد تک چراغ اومد ولتاژها راچک کردم درست بودن IC 25Q16 را برداشتم با فایلی که از همبن سایت دانلود کردم فلش کردم قبل از فلش بکاپ گرفتم IC را لحیم کردم مودم خاموش شد چراغ پاور را هم نمیده
از روی مودم خراب DLINK که دسترس بود یه IC برداشتم فایل بکاپ که قبلا از همین مودم گرفته بودم فلش کردم IC جایگزین کردم اما بازم روشن نشد
با منیع تغذبه تست کردم ۹ ولت و ۱۵ امپر میکشه و رگلاتور ۱۱۱۷ کمی گرم میشه
ولتاژ ها را دارم اما چراغ پاور ندارم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,387
1,611
موقع برداشتن ایسی فلش دقت کنید مقاومت یا خازن و سلفی نپریده باشه.دمایه سی پی ببین چطوره داغ نمیشه؟ولتاژ های سی پی یو ببین درسته؟از برد عکس بزارید.با اسپری فریز یا گاز فندک برد رو فریز کنید اگر قطعه ای شورت باشه ذوب میشه یخش

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
513
1,124
درود. این مدل مودم حساسه و با کوچکترین اشکالی حتی ایراد در برنامه و یا خود آی سی بایوس، همه LED هاش خاموش میشه. بهترین آی سی حافظه فلش سریال براش SMD W25Q16DVSSIG از برند Winbond هست و اگر فابریکیش از برند EON بی کیفیت و یکبار مصرف استفاده شده حتما با وینباند تعویضش کنید. یک خازن SMD ریز (C430) در کنار آی سی فلش هست و چک کنید جدا نشده باشه. مقاومت SMD ریز R182 به صورت فابریکی نصب نیست.
یک تصویر از ولتاژهای مهم برد، پیوست کردم که امیدوارم مفید باشه.
برد به همین صورت و با کابل آنتن های بریده شده به دستم رسیده!

پیوست‌ها

• 297.8 کیلوبایت بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

partis

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2015-09-28
280
523
ولتاژها اندازه گرفتم درست بود فقط يك مورد كه در عكس علامت زدم 3.2 بود سی پی يو هم كمی گرم ميشه
همان طور كه قبلا عرض كردم اين دستگاه قبل از پروگرام تك چراغ بود
ای سی که بادایره در زیر سی پی یو مشخص کردم 3.3

پیوست‌ها

• 471.8 کیلوبایت بازدیدها: 4
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meahdi

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
513
1,124
ولتاژها اندازه گرفتم درست بود فقط يك مورد كه در عكس علامت زدم 3.2 بود سی پی يو هم كمی گرم ميشه
همان طور كه قبلا عرض كردم اين دستگاه قبل از پروگرام تك چراغ بود
ای سی که بادایره در زیر سی پی یو مشخص کردم 3.3
اون سه جا که 3.3 یا 3.2 هستن، خوبه. بنابراین ولتاژ ها همگی درست هستن و به احتمال زیاد لحیم سردی وجود داشته باشه که تک چراغ شده. هیت ملایم با زدن فلاکس به چیپ ها بگیرین مفیده. تست کارکرد درست اسیلاتور 25 مگاهرتز مستطیلی SMD کنار چیپ وایرلس (Y1) فراموش نشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: partis

partis

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2015-09-28
280
523
با تشكر از راهنمایی ارزشمند دوستان
IC W25Q16DVSSIG از مودم کارکرده برداشتم انداختم کامل روشن شد و همه چراغ ها هم روشن شدن

بالا