سلام مادربرد M2N-SLI Deluxe بعد از روشن شدن و دادن بوق تصویر خاموش میشه همه این روند حداکثر 3 ثانیه طول میکشه خمیر سلیکن زیر چیپ ها و سی پی یو تجدید شده بایوس پروگرم شده مین شستشو داده شده رم و سی پی یو تعویض شدن ولی مشکل پا برجاست! راهنمایی میخام!
سلام بدون سی پی یو هم خاموش میشه یو اس بی ها رو چطور چک کنم؟تا اونجا که من میدونم اتصال یو اس بی مانع از روشن شدن میشه ولی این مین برد روشن میشه بعد از 3 یا 4 ثانیه خاموش میشه در ضمن کد های دیباگر هم میچرخن و همین که بوق تصویر زده میشه مین خاموش میشه این عمل چه در بود گرافیک و چه در نبود گرافیک تکرار میشه!
سلام مادربرد M2N-SLI Deluxe بعد از روشن شدن و دادن بوق تصویر خاموش میشه همه این روند حداکثر 3 ثانیه طول میکشه خمیر سلیکن زیر چیپ ها و سی پی یو تجدید شده بایوس پروگرم شده مین شستشو داده شده رم و سی پی یو تعویض شدن ولی مشکل پا برجاست! راهنمایی میخام!
چه کدی در دیباگر دریافت می کنید و ضعیت چراغ ها به چه صورت است
با پاور دیگر هم تست کنید
ولتاژ باطری رو چک و خود باطری رو در صورت نیاز تعویض کنید
و ضعیت اتصالی در usb ها رو چک کنید
کابل برق cpu رو بکشید و ببینید آیا سیستم بعد از زمانی که گفتید تغییر می کند یا نه
نتیجه رو اعلام کنید
سلام وادب
کاری که پیشنهاد میدم زیاد اصولی نیست ولی میتونید امتحان کنید.مادر برد بمحض اینکه روشن شد داخل سوکت 24 پین پاور سیم سبز و مشکی رو با پنس یکسره کنید و ببینید باز هم مادر برد خاموش میشه یا خیر
سلام وادب
کاری که پیشنهاد میدم زیاد اصولی نیست ولی میتونید امتحان کنید.مادر برد بمحض اینکه روشن شد داخل سوکت 24 پین پاور سیم سبز و مشکی رو با پنس یکسره کنید و ببینید باز هم مادر برد خاموش میشه یا خیر
دوست عزیز احتمال زیاد مادر برد پروتکت میکنه وخاموش میشه.بنظر من قطعات مشکوک میتونه ای سی I/O باشه یا ای سی pwm کنترلر و یا حتی پل و ای سی صوت
توصیه من اینه بادقت و با ذره بین قطعات رو بابت سوختگی و دفرمه شدن چک کنید و در گام بعدی با جامپ کردن سیم سبز و مشکی قطعات کلیدی رو بابت حرارت نامتعارف چک کنید