مادربرد مذکور پس از 4 ثانیه خاموش میشه بایوس رو پروگرام کردم-سی پی یو سرده و چیپ نزدیک سی پی یو داغ میکنه و تمام فت ها رو چک کردم مشکلی نداشتند. پایه های سی پی یو هم چک شد موردی نداشت
مادربرد مذکور پس از 4 ثانیه خاموش میشه بایوس رو پروگرام کردم-سی پی یو سرده و چیپ نزدیک سی پی یو داغ میکنه و تمام فت ها رو چک کردم مشکلی نداشتند. پایه های سی پی یو هم چک شد موردی نداشت
دوست عزیز شما ابتدا از خمیر سیلیکون مرغوب برای چیپ شمالی استفاده کنید و خازنهای اطراف چیپ را نیز بررسی کنید در ضمن ایسی I/O را نیز از نظر قلع مردگی چک کنید و نتیجه را اعلام کنید
سلام شما اول بایک پاور دیگه بعد اگه چیپ نزدیک به سی پی یو زیاد داغ می کنه به حدی که دست رو می سوزونه تعویضش کن ولی فکر کنم یکی از قطعات شورتی داره شما فتها قطعات مدار رو تست کردید .......
با پاور دیگه هم چک کردم گفتم که شورتی نداره در ضمن یه ای سی که فکر کنم پل شمالی باشه هم بیشتر نداره همونی که داغ میکنه البته سینک روشه و دست که به سینک میزنم خیلی داغه
با پاور دیگه هم چک کردم گفتم که شورتی نداره در ضمن یه ای سی که فکر کنم پل شمالی باشه هم بیشتر نداره همونی که داغ میکنه البته سینک روشه و دست که به سینک میزنم خیلی داغه