آی پی امداد
abtahi

خازن نامعلوم روی برد هیمالیا ۵۳۰

saman86

کاربر vip
vip
کاربر
سلام خدمت همکاران گرامی
روی برد یخچال فریزر هیمالیا یک خازن داریم که توسط تعمیرکار قبلی تعویض شده ولی احتمالا درست تعویض نشده. الان مقدار دقیق این خازن رو می‌خواستم بدونم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

پیوست‌ها

• 830.9 کیلوبایت بازدیدها: 38
  • 695.8 کیلوبایت بازدیدها: 39

saman86

کاربر vip
vip
کاربر
470u 16v...البته شما باید خازن 10u 50vو 22u 400v ورودی و همچنین دو عدد خازن 470u 35v بعد ترانس هم عوض کنید..
ببخشید رنگ این مقاومت هم درست مشخص نیست. اتصالی کرده. میشه راهنمایی کنید؟

پیوست‌ها

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
302
2,681
اراک...
خرابی این برد 90 درصد همین خازن هاس...بقیه سالم هستن...مواردی رله کمپرسور هم داشتیم..

saman86

کاربر vip
vip
کاربر
خرابی این برد 90 درصد همین خازن هاس...بقیه سالم هستن...مواردی رله کمپرسور هم داشتیم..
درسته مهندس، ولی این برد خیلی آسیب دیده، حتی خازن پلی استر کنار همین مقاومت هم تخلیه شده. آیسی سوئیچینگ هم اتصال کوتاه بود. امکانش هست مقدار مقاومت رو بگید؟ چون حرارت دیده و رنگهاش قابل تشخیص نیستن. مقدارش هم همین الان ۹۵ کیلو اهم هست.

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
302
2,681
اراک...
درسته مهندس، ولی این برد خیلی آسیب دیده، حتی خازن پلی استر کنار همین مقاومت هم تخلیه شده. آیسی سوئیچینگ هم اتصال کوتاه بود. امکانش هست مقدار مقاومت رو بگید؟ چون حرارت دیده و رنگهاش قابل تشخیص نیستن. مقدارش هم همین الان ۹۵ کیلو اهم هست.
برد مشابه مغازه ندارم نگاه کنم.حالا شما ای سی وایپر 22 و اپتی کوپلر و خازن ها رو عوض کنید اگه جواب نداد از روی شماتیک راه اندازی ای سی سوییچینگ وایپر مقدار رو بدست بیارید..

جمشيدا

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-03-13
4,288
19,851
تهران - ساوه
درود
شماره آی سی پاور را بنویسید
اون مقاومت باید ۱۰۰ کیلو اهم باشد
این نقشه VIPER22A هست

پیوست‌ها

امیر220

کاربر
2024-11-08
81
28
ایران
عدرخواهی میکنم ار همه دوستان.یه سوال بپرسم.این مواد سفیدی که رو بردها هست و گویا قطعات رو سره جاشون محکم میکنه اسمش چیه و چطور در وقت لزوم باید پاکش کرد؟

saman86

کاربر vip
vip
کاربر
برد مشابه مغازه ندارم نگاه کنم.حالا شما ای سی وایپر 22 و اپتی کوپلر و خازن ها رو عوض کنید اگه جواب نداد از روی شماتیک راه اندازی ای سی سوییچینگ وایپر مقدار رو بدست بیارید..

ممنون مهندس. آیسی سوئیچینگ هم خراب شده.

بالا