یک کارت گرافیک 9400 دارم که تصویر نمیده . روی چیپ ان هیت هم گرفتم ولی تاثیری نداره . فتها و خازنهای انرا نیز تعویض کردم . کاری دیگه هست که بتونم انجام دهم .قبلا از همفکری و همیاری اساتید محترم صمیمانه سپاسکزارم
یک کارت گرافیک 9400 دارم که تصویر نمیده . روی چیپ ان هیت هم گرفتم ولی تاثیری نداره . فتها و خازنهای انرا نیز تعویض کردم . کاری دیگه هست که بتونم انجام دهم .قبلا از همفکری و همیاری اساتید محترم صمیمانه سپاسکزارم
دوست عزیز شما به جای هیت گرفتن مستقیم روی چیپ ابتدا باید روی ایسی رم های BGA کنار چیپ هیت می گرفتید تا قلع مردگی انها برطرف شود در ضمن خطوط مسی برد کارت گرافیک را با پاکن مخصوص خودکار خوب پاک کنید و درون اسلات گرافیک را نیز با اسپری ناهید خشک تمیز کنید و اگر جواب نگرفتید
اخرین کاری را که می توانید انجام دهید رفع قلع مردگی پایه های اسلات گرافیک هست در ضمن نتیجه را حتما اعلام کنید
با مایع فلکسی خوب کل گرافیک رو هیت بده
اول از پشت چیپ شروع کن
بعد برو سمت اطراف چیپ
سعی کن پرتاب هوا رو کم کنی و گرما رو تا اخر کن بفرست زیر چیپ
این کار رو به صورت دایره ای انجام بده
از خروجی Dvi ان تصویر بگیر
کریستال رو فراموش نکن
و در اخر فایل بایوس با پروگرامر بزن
اگر جواب داد اون رو داخل بخش بایوس کارت گرافیک ها قرار بده
ابتدا برای سه دقیقه کل برد رو گرم کنید
برای چیپ های کوچیک که فکر کنم 9400 کوچیک باشه بین یک تا یک و نیم دقیقه
هیت را دور تا دور چیپ بچرخون
سه تا اروم هیتر رو کج کن و هوا رو بفرست پایین چیپ
برای چیپ های بزرگ هم به همین حالت ولی بیشتر دو دقیقه نشه
---------------------
حالا برو سراغ برد
روی کریستال . آی سی رم . خارن های بزرگ هیت نگیر
ولی اگه بخوای یه هیت درست وحسابی به برد بدی
با این دستگاه خیلی کیفیت کار بالا میشه www.irantk.ir/showthread.php?t=30233&p=204184#post204184
اگریک گیگ هستش قبل از همه چیز از خروجی های دیگر تست بگیرید این نوع کارت گرافیک دارای خروجی HDMI هست تست بگیریدوهمچنین کارت رو روی مادربرد دیگری تست بکنید