آی پی امداد
abtahi

تست ساعت ۲۰۶

aminnima2

کاربر
2007-12-09
69
52
andimeshk
با سلام من میخوام ساعت ۲۰۶ رو روی میز کارم تست کنم .
از دوستان اگر کسی نقشه سوکتش رو داره یا نحوه تستش رو بدون ماشین میدونه ممنون میشم روشش رو به اشتراک بگزاره

AFSHIN.AS

کاربر vip
کاربر
2012-10-02
1
2
با سلام من میخوام ساعت ۲۰۶ رو روی میز کارم تست کنم .
از دوستان اگر کسی نقشه سوکتش رو داره یا نحوه تستش رو بدون ماشین میدونه ممنون میشم روشش رو به اشتراک بگزاره
سلام دوست عزیز.
از روی این عکس میتونی برق وصل کنی و ساعت کامل روشن میشه.

پیوست‌ها

• 13.1 کیلوبایت بازدیدها: 155

tataty

کاربر vip
vip
کاربر
2024-06-10
27
12
اراک
سلام طبق همین عکس من برق دادم به ساعت روشن نشد ولی رو خو ماشین سوکت وصل میکنی روشن میشه اگر لطف
کنید راهنمایی کنید ممنون میشم

tataty

کاربر vip
vip
کاربر
2024-06-10
27
12
اراک
سلام سپاسگذارم از لطف شما چند روز بود درگیر گرفتاری شخصی بودم فرصت نشد عکس که فرمودید بفرستم الان میفرستم عکس برد ساعت را لطف کنید راهنمایی کنید

پیوست‌ها

tataty

کاربر vip
vip
کاربر
2024-06-10
27
12
اراک
طبق اون عکس که دوستمون گذاشته برای برق دادن به ساعت روی میز کار من برق دادم به این ساعت ولی هیچ عکس العمل نداره ولی روی ماشین که سوکت وصل میکنم روشن میشه

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
169
109
تهران
طبق اون عکس که دوستمون گذاشته برای برق دادن به ساعت روی میز کار من برق دادم به این ساعت ولی هیچ عکس العمل نداره ولی روی ماشین که سوکت وصل میکنم روشن میشه
هر دو پایه مثبت رو باید وصل کنید با یکی روشن نمیشه

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
605
741
کوهبنان کرمان
درود. ولتاژ پایه های سوکتی که داخل ماشین هست رو بگیرید تا مشخص بشه کدومش برقه کدوم اتصال بعد روی میزکار طبق همون سوکت فابریک بهش برق بدین

بالا