mehdieftekha
کاربر
- 2012-01-23
- 127
- 295
با عرض سلام وادب خدمت اساتید محترم :
پاور مذکور در قسمت اولیه مدار فیوز قطع و ترانزیستورهای قدرت به شماره C3320 اتصال کوتاه شده بود.پل دیود و واریستور و NTC و خازن های ورودی و مقاومت ها و دیودهای قسمت هات مدار سالم بودند .
بدلیل نبودن این ترانزیستور در شهر ما با ترانزیستور C3998 تعویض گردید.
ضمنا قطعات R21 ,R33 با مقدار 1K و خازن 10 میکرو 50 ولت هم تعویض گردید.
بعدش پاور روشن شد ومقادیر ولتاژهای بنفش و خاکستری 5 ولت بود . و ولتاژهای قرمز و زرد و نارنجی هم زیر بار تست شد و کاملا درست بود.
اما بعد از 15 دقیقه هنگام نصب ویندوز دوباره فیوز پروند و جفت ترانزیستورهای قدرت دوباره ترکید.
ضمنا مقاومتهای 2.2 اهم مسیر بیس این ترانزیستور هم سوخت .که در شکل مشخصشون کردم.
میخواستم ببینم اولا ایا ترانزیستور جایگزین شده رو بدرستی انتخاب کردم و ایا اشکال کار میتونه مربوط به این موضوع باشه؟
پاور مذکور در قسمت اولیه مدار فیوز قطع و ترانزیستورهای قدرت به شماره C3320 اتصال کوتاه شده بود.پل دیود و واریستور و NTC و خازن های ورودی و مقاومت ها و دیودهای قسمت هات مدار سالم بودند .
بدلیل نبودن این ترانزیستور در شهر ما با ترانزیستور C3998 تعویض گردید.
ضمنا قطعات R21 ,R33 با مقدار 1K و خازن 10 میکرو 50 ولت هم تعویض گردید.
بعدش پاور روشن شد ومقادیر ولتاژهای بنفش و خاکستری 5 ولت بود . و ولتاژهای قرمز و زرد و نارنجی هم زیر بار تست شد و کاملا درست بود.
اما بعد از 15 دقیقه هنگام نصب ویندوز دوباره فیوز پروند و جفت ترانزیستورهای قدرت دوباره ترکید.
ضمنا مقاومتهای 2.2 اهم مسیر بیس این ترانزیستور هم سوخت .که در شکل مشخصشون کردم.
میخواستم ببینم اولا ایا ترانزیستور جایگزین شده رو بدرستی انتخاب کردم و ایا اشکال کار میتونه مربوط به این موضوع باشه؟
پیوستها
-
111.2 کیلوبایت بازدیدها: 237
-
112 کیلوبایت بازدیدها: 221