آی پی امداد
abtahi

ترکیدن آیسی و نامشخص بودن شماره.

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
602
738
کوهبنان کرمان
باسلام و درود خدمت اعضای عزیز انجمن.
یک برد یخچال آوردن که آیسی سویچینگش ترکیده و حتی با وجود اینکه قسمت جدا شده از آیسی هم موجوده اما شماره شو پاک کردن.
ممنون میشم اگر شماره این ایسی رو کسی میدونه راهنماییم کنه 🙏🏼

درضمن از پشت برد هم عکس میگذارم چون گویا اتصالی از اونجا شروع شده

پیوست‌ها

• 354.3 کیلوبایت بازدیدها: 30
  • 250.7 کیلوبایت بازدیدها: 28

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
602
738
کوهبنان کرمان
وقت بخیر
این موضوع رو بررسی کنید
در مورد همین مدل برد و شماره آیسی و تعمیراتش بحث شده

خرابی آی سی تغذیه یخچال هیمالایا به شماره ME141
سپاسگزارم.
این برد رو همکار یخچالساز فرستاده بود و عنوان کرد مشتری عجله داره دیگه ناچارا با یک برد 12 ولت 1 آمپر روشنش کردم. فقط باید کارکردشو چک کنه.

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
302
2,681
اراک...
سپاسگزارم.
این برد رو همکار یخچالساز فرستاده بود و عنوان کرد مشتری عجله داره دیگه ناچارا با یک برد 12 ولت 1 آمپر روشنش کردم. فقط باید کارکردشو چک کنه.
درصورت راه اندازی با تغذیه، شما دو تغذیه دوازده ولت مجزا ،یکی حداقل دو آمپر و دومی دوازده ولت زیر نیم آمپر نیاز دارید..با یه تغذیه دستگاه عملکرد درستی نداره و خطا میده..نیم آمپر به خازن ده‌میکرو جلوی ترانس اعمال میشه و دو آمپر به خازن 470u

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
602
738
کوهبنان کرمان
درصورت راه اندازی با تغذیه، شما دو تغذیه دوازده ولت مجزا ،یکی حداقل دو آمپر و دومی دوازده ولت زیر نیم آمپر نیاز دارید..با یه تغذیه دستگاه عملکرد درستی نداره و خطا میده..نیم آمپر به خازن ده‌میکرو جلوی ترانس اعمال میشه و دو آمپر به خازن 470u
پس احتمالا جواب نمیده. حالا فعلا دادم برده

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
602
738
کوهبنان کرمان
درود
مهندس دیروز یک برد مشابه همین برد امد که ولتاژها رو که گرفتم روی خازنهای 470 ولتاژ 12 بود و روی اون خازن 5ولت بود.
باز برای تست امدم بواسطه یک رگولاتور 7805 از همون برد 12 ولت گرفتم و دادم به خازنه.
فقط چون برد رو تعمیرکار یخچال فرستاده بود تحویلش دادم و عنوان کردم تست کنه اگر کار کرد که هیچ وگرنه بیاره یا خود ایسی رو بندازم یا بقول شما یک منبع ولتاژ دیگه بهش اضافه کنم. اما ترجیح میدم با خود ایسی که خرید کردم حل بشه تا از نظر امپر هم مشکلی پیش نیاد. در ضمن دوست یخچالساز میگفت با اون تک اداپتوری 12 که نصب کرده بودم برد کار میکرده اما ارور میداده.

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
302
2,681
اراک...
درود
مهندس دیروز یک برد مشابه همین برد امد که ولتاژها رو که گرفتم روی خازنهای 470 ولتاژ 12 بود و روی اون خازن 5ولت بود.
باز برای تست امدم بواسطه یک رگولاتور 7805 از همون برد 12 ولت گرفتم و دادم به خازنه.
فقط چون برد رو تعمیرکار یخچال فرستاده بود تحویلش دادم و عنوان کردم تست کنه اگر کار کرد که هیچ وگرنه بیاره یا خود ایسی رو بندازم یا بقول شما یک منبع ولتاژ دیگه بهش اضافه کنم. اما ترجیح میدم با خود ایسی که خرید کردم حل بشه تا از نظر امپر هم مشکلی پیش نیاد. در ضمن دوست یخچالساز میگفت با اون تک اداپتوری 12 که نصب کرده بودم برد کار میکرده اما ارور میداده.
خازن ده میکرو که دقیقا جلوی ترانسه و با دیود به خروجی دوم ترانس چاپر وصله نه اون خازن جلوی 470u که بعد رگولاتوره..اون ده میکرو صافی رگولاتور پنج ولته

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
602
738
کوهبنان کرمان
خازن ده میکرو که دقیقا جلوی ترانسه و با دیود به خروجی دوم ترانس چاپر وصله نه اون خازن جلوی 470u که بعد رگولاتوره..اون ده میکرو صافی رگولاتور پنج ولته
درود. مهندس اون یکی برد چون جای قطعات کمی تفاوت داشت من اشتباه گرفتم خازنهاشو. حالا این دفعه که اورد سعی میکنم با خود ایسی راهش بندازم. سپاسگزارم از راهنمایی 🙏🏼

بالا