درود: با کم و زیاد کردن مقدار مقاومت جریان کم و زیاد میشه؛ مقدار جریان در پایه امیتر 2/9میلی آمپر(البته اگر مقدار مقاومت3/9 کیلو اهم باشه؛ مقدار مقاومت شما معلوم نیست اهم یا کیلو یا ...)
ممنون از پاسختون مقدار مقاومت اهمه ٬ میدونم با زیاد کردن مقاومت میشه جریانو کم کرد ٬ اما من میخوام به این ترکیب دست نزنم و با اضافه کردن قطعه به همین مدار و یا اعمال ولتاژ به نقطه ای از مدار جریان امیتر روکم کنم ضمنا این بخشی از یک مداره اما عملکرد همین قسمت مدار و جریانش چراغ راهمه ٬ ممنون از پاسختون
درود: با کم و زیاد کردن مقدار مقاومت جریان کم و زیاد میشه؛ مقدار جریان در پایه امیتر 2/9میلی آمپر(البته اگر مقدار مقاومت3/9 کیلو اهم باشه؛ مقدار مقاومت شما معلوم نیست اهم یا کیلو یا ...)
درود::: اگر توجه کنید پایه بیس ترانزیستورها به پایه کلکتور ترانزیستور بعدی متصل است؛ یک اتصال بیس _ کلکتور رو به دلخواه انتخاب کنید( در مدار شما 2 اتصال بیس- کلکتور داریم) اتصال بین دو پایه رو قطع کنید واین دو پایه را با یک پتانسیومتر مثلا 100k به هم دوباره وصل کنید با تغییر مقدار پتانسیومتر جریان هم تغییر میکند
درود: ترانزیستورها در این مدار به صورت کلیدهای کاملا باز(تقریبا) عمل میکنند و هیچ کنترلی بر مقدار جریان تقریبا میشه گفت ندارند و کنترول جریان بر عهده مقاومت۳/۹ گذاشته شده؛ برای این که ترانزیستورها بر مقدار جریان نظارت و کنترل داشته باشند باید پایه بیس یکی از ترانزیستورها رو تحت کنترل قرار بدهیم تا با اینکار ترانزیستورها رو مجبور به کنترل و تغییر جریان کنیم(نحوه این کار در پیام بالا عرض کردم؛ موفق باشید)