با سلام خدمت بزرگتر ها
برام 2 تا مادربرد اوردن به مدل زیر :
giga m61pme-s2 amd suport
مادربرد رو کلا از کیس جدا کرده و فقط پاور و رم و سی پی یو روش قرار دادم برای عیب یابی
هر دوی اینها براشون یه مشکل پیش اومده :
با اتصال پاور به طور خودکار روشن شده و بعد از 3 ثانیه فن سی پی یو و پاور سرعتشون کند میشه
در حین این پروسه همون ثانیه ی اول ولتاژ 1.6 روی ال ها ( چوک های مدار vcor ) دارم و به محض کند شدن سرعت سی پی یو ولتاژ صفر میشه
سی پی یو اصلا داغ نمیشه
در طول همین 3 ثانیه دیباگر به صورت زیر عمل میکنه :
12v کلا روشن میمونه
5v کلا روشن میمونه
ird bios کلا روشن
reset خاموش
clk ابتدا روشن و بعد از 3 ثانیه خاموش میشه
این مادربرد تک چیپ بوده و چیپ داغ نمیشه
باقیشو طبق عکس توضیح میدم :
این شمای کلی مادربرد :

فقط بعد از 10 ثانیه این ای سی که کنترلر صدا هست شروع به داغ کردن بیش از حد میکنه به همراه اون ترانزیستور سمت راستش
داغی در حدیه که اگه پاور روش خاموش نکنم این 2 تا ای سی خال میندازه
ولتاژ پایه های ترانزیستور به ترتیب از راست به چپ 12-0-5
و ولتاژ پایه های گوشه ی ای سی صدا 3 تا 5 هستش

استفاده از این سیستم ها در آموزشگاهه و پاور این سیستم ها viera هستش
اموزشگاه جامپر های سوئیچ مادربرد رو وصل نکرده و سیستم توسط کلید پاور روشن میشده ( با تنظیم گزینه ای در بایوس امکان اینکه سیستم به محض وصل کردن پاور روش بشه هست ) و همین طور توسط کلید پاور خاموش میشده که بنده احتمال میدم چون سیستم به طور غیر استاندارد روشن و خاموش میشده باعث صدمه دیدن i/o شده چرا که دور فن سی پی یو توسط i/o تنظیم میشه و وقتی کار نکنه یا دور کند کار کنه از i/o هستش اما اینو نمیدونم چرا 3 ثانیه اول خوب کار میکنه ولی بعدش کند میشه !
لطفا راهنمائی بفرمائید چه کنم ؟
برام 2 تا مادربرد اوردن به مدل زیر :
giga m61pme-s2 amd suport
مادربرد رو کلا از کیس جدا کرده و فقط پاور و رم و سی پی یو روش قرار دادم برای عیب یابی
هر دوی اینها براشون یه مشکل پیش اومده :
با اتصال پاور به طور خودکار روشن شده و بعد از 3 ثانیه فن سی پی یو و پاور سرعتشون کند میشه
در حین این پروسه همون ثانیه ی اول ولتاژ 1.6 روی ال ها ( چوک های مدار vcor ) دارم و به محض کند شدن سرعت سی پی یو ولتاژ صفر میشه
سی پی یو اصلا داغ نمیشه
در طول همین 3 ثانیه دیباگر به صورت زیر عمل میکنه :
12v کلا روشن میمونه
5v کلا روشن میمونه
ird bios کلا روشن
reset خاموش
clk ابتدا روشن و بعد از 3 ثانیه خاموش میشه
این مادربرد تک چیپ بوده و چیپ داغ نمیشه
باقیشو طبق عکس توضیح میدم :
این شمای کلی مادربرد :

فقط بعد از 10 ثانیه این ای سی که کنترلر صدا هست شروع به داغ کردن بیش از حد میکنه به همراه اون ترانزیستور سمت راستش
داغی در حدیه که اگه پاور روش خاموش نکنم این 2 تا ای سی خال میندازه
ولتاژ پایه های ترانزیستور به ترتیب از راست به چپ 12-0-5
و ولتاژ پایه های گوشه ی ای سی صدا 3 تا 5 هستش

استفاده از این سیستم ها در آموزشگاهه و پاور این سیستم ها viera هستش
اموزشگاه جامپر های سوئیچ مادربرد رو وصل نکرده و سیستم توسط کلید پاور روشن میشده ( با تنظیم گزینه ای در بایوس امکان اینکه سیستم به محض وصل کردن پاور روش بشه هست ) و همین طور توسط کلید پاور خاموش میشده که بنده احتمال میدم چون سیستم به طور غیر استاندارد روشن و خاموش میشده باعث صدمه دیدن i/o شده چرا که دور فن سی پی یو توسط i/o تنظیم میشه و وقتی کار نکنه یا دور کند کار کنه از i/o هستش اما اینو نمیدونم چرا 3 ثانیه اول خوب کار میکنه ولی بعدش کند میشه !
لطفا راهنمائی بفرمائید چه کنم ؟