آی پی امداد
abtahi

بستن توییتر ومیدرنج

امیر220

کاربر
2024-11-08
93
32
ایران
درود بر همگی.
اسپیکر با امپدانس4اهم و15وات دارم.میخوام از یک توییتر ومیدرنج همزمان استفاده کنم.نسبت اهم و وات هر کدوم رو چند بگیرم که بهترین و دلنشین ترین صدا رو دریافت کنم؟برفرض میدرنج10وات و دو اهم در مقابله توییتر2اهم و پنج وات مناسبه؟(بصورت سری با هم بسته بشن)

majidfjjgigg

کاربر
2024-09-21
78
82
گلستان
instagram.com
درود.
اگر از اسپیکر منظورتون بلندگوی فول رنج هست ؟؟؟
۱۵ وات که خیلی کمه.

کلا فول رنج مستقیم وصل میشه به امپلیفایر.

میدرنج و تیوتر به وسیله کراس اوور موازی وصل میشوند به همون بلندگوی اصلی که فول رنج باشه

امیر220

کاربر
2024-11-08
93
32
ایران
درود.
۱۵ وات که خیلی کمه.

میدرنج و تیوتر به وسیله کراس اوور موازی وصل میشوند به همون بلندگوی اصلی که فول رنج باشه
ا
درود.
۱۵ وات که خیلی کمه.

یه اسپیکر مارکهf&dباس جداس و دو بلندگو15واتی داره که هر کدوم یه بلندگوفول رنجه.من میخوام به هر بلندگو فول رنج یه تویتر هم اضافه کنم چون صدا اصلا فرکانس ریز نداره و دلنشین نیست.

Ali.218

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
ا

یه اسپیکر مارکهf&dباس جداس و دو بلندگو15واتی داره که هر کدوم یه بلندگوفول رنجه.من میخوام به هر بلندگو فول رنج یه تویتر هم اضافه کنم چون صدا اصلا فرکانس ریز نداره و دلنشین نیست.
با سلام خدمت شما
اول باید ببینید که آی سی آمپلیفایر می‌تونه تا چند اهم ساپورت کنه و توان خروجیش چند واته
بعد از اون تویتر حتما باید خازن بیپلار بزارین که تا محدوده فرکانسی خاص اجرا کنه
بهترین کار اینه که از کراس اور استفاده کنید

majidfjjgigg

کاربر
2024-09-21
78
82
گلستان
instagram.com
ا

عکسش رو کاش میفرستادی
از داخل و بیرونش

اگر از این اسپیکرهای معمولی کامپیوتر باشه بلندگوهاش فول رنج نیست و میدرنج هست معمولا.

تیوتر کوچیکه دیگه ؟؟؟
تیوتر میتونی اضافه کنی مشکلی نیست.
تیوترها معمولا خودشون یک خازن کوچیک دارن که نقش فیلتر انجام میده و فقط فرکانس های مخصوص خودشو میده به تیوتر.

فقط یک نکته.
اگر اسپیکرت اسپیکر کامپیوتری باشه شاید از داخل کراس اورش که با ایسی های اپ امپ ساخته شده جوری تنظیم شده که (های فرکانس) خیلی بالا داخل بلندگو هاش نیاد..شاید.
باید امتحان کنی.

امیر220

کاربر
2024-11-08
93
32
ایران
عکسش رو کاش میفرستادی
از داخل و بیرونش

اگر از این اسپیکرهای معمولی کامپیوتر باشه بلندگوهاش فول رنج نیست و میدرنج هست معمولا.

تیوتر کوچیکه دیگه ؟؟؟
تیوتر میتونی اضافه کنی مشکلی نیست.
تیوترها معمولا خودشون یک خازن کوچیک دارن که نقش فیلتر انجام میده و فقط فرکانس های مخصوص خودشو میده به تیوتر.

فقط یک نکته.
اگر اسپیکرت اسپیکر کامپیوتری باشه شاید از داخل کراس اورش که با ایسی های اپ امپ ساخته شده جوری تنظیم شده که (های فرکانس) خیلی بالا داخل بلندگو هاش نیاد..شاید.
باید امتحان کنی.
والا فعلا در دسترسم نیست عکسشو بذارم اما اسپیکر فلش خور و رم خوره.باس جداگانه هست و دو باند کوچک بهش وصل میشه که بلندگوهای داخل هر باند4اهم و15وات هست.میخوام داخل هر باند یه تویتر کوچک که داخل باکسش جا بشه بذارم که صدای ریز هم داشته باشم.منتهی نمیدونم موازی ببندم یا سری ومحاسبات وات و اهم توییتر وبلندگوی داخل هر باکس باید چطور باشه.

امیر220

کاربر
2024-11-08
93
32
ایران
عکس از اینترنت

پیوست‌ها

• 272.7 کیلوبایت بازدیدها: 7

majidfjjgigg

کاربر
2024-09-21
78
82
گلستان
instagram.com
بالا هم کامل توضیح دادم.موازی.
محاسبات نمیخواد.
تیوتر خودش یک خازن بیپلار داره.
تیوتر با خازنش سری میشه و موازی میبندی با بلندگو اسپیکرت.
اگر هم تخصص نداری ببر پیش یک تعمیر کار الکترونیک واست انجام میده.اگر چیزی رو اشتباه بزنی ایسی امپلی اسپیکر میسوزه

بالا