آی پی امداد
abtahi

سوال: برق خوردگي تلفن روميزي تيپ تل 2270

ميلادي

کاربر vip
کاربر
2013-05-04
151
322
سلام
تلفن روميزي تيپ تل 2270
به برق خورده كه موجب سوخته شدن چند قطعه از جمله ديودي به شماره FR154-KED شده
1-آيا اگر ديود 4001 به جاي آن استفاده كنم جواب مي دهد؟
2-آيا اين ديود كار بخش خاصي از تلفن را انجام مي دهد يا همانند ديود معمولي است به اين دليل كه اولين بار بود كه از اين مدل ديودبا اين شماره در داخل مدار ديده بودم
ممنون

آخرین ویرایش:

Padashi

VIP+ افتخاری
کاربر
با سلام:
این یک دیود ریکتافایر 1.5امپرمی باشد که [hide][/hide]
[hide][/hide]
[hide][/hide]
[hide]در موقع سوختن اتصال کوتاه نشان میدهد که نقش ضربه گیر را دارد منتها با آزاد کردن آن می تواند تلفن کار کند درصورت کار نکردن باید ترانزیستورهای 8050 و 8550وترانزیستورa92,و94و5401را هم در صورت کار نکردن بایستی تست کنید
[/hide]

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,330
ایران
باسلام
عکسهای واضح و روشنی از برد مدار چاپی تلفن مورد نظرت را با علامتگذاری قطعات بررسی شده ات در روی مدار چاپی را قرار بده تا راحتتر راهنمایی شوی.

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
توصیه همکاران را بکار برید وعکس از موقعیت دیود مورد نظرتان بگذارید فکر میکنم منظورتان واریستور سر خط که موازی با خط هست میباشد اگر ان را قطع کنید در صورت نسوختن ترانزیستور سوئچینگ تلفن باید کار کند وبعد از درست شدن وارستور سالم نصب کنید در برق خوردگی ابتدا فیوز سر خط واریستور ترانزیستور a92-a42-8550-8050-مقاومت های کم اهم وزنر ها را بررسی کند

parsqom

کاربر
2013-07-09
34
108
با سلام
دوست عزیز ابتدا در تمام تلفنهای تیپتل وریستور و بعد فیوز از بین می رود اگر شدت برق خوردگی بیشتر بود و گوشی روشن نشد و یا تستر چراغ اتصالش روشن بود بدون هیچ شکی ترانزیستور a92 که نزدیک قطع کن هست را تعویض کن اگر کاری داشتی با من با شماره از ساعت 16 تا 20 تماس بگیرید تا جوابتان را بدهم
همیشه صبور باش تا بال پشتکارت به همه چیز برسی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ميلادي

کاربر vip
کاربر
2013-05-04
151
322
باعرض خسته نباشيد خدمت شما عزيزان
تلفن روميزي تيپ تل كه عرض كرده بودم كه به برق وصل شده بود اون قطعه اي كه شما همكاران فرموديد واريستور است (سر راه كليد قطع و وصل است) و يك عدد a92 سوخته بود
a92را عوض كردم و واريستور را جدا كردم ولي صفحه نمايش چه با باتري چه بي باتري روشن ميشود ولي هيچ كاري نميكند نه بوق دارد نه زنگ ميخورد نه نوشته هاي روي صفحه ميآيد فقط صفحه روشن مي شود
(زينر ها را تست كردم سالم بودند براي اطمينان كريستال هم عوض كردم )

بالا