سلام
به نظر من این کارا اصلا نیازی نیست و بی خودی وقت رو هدر میدی
مگه داره موبایل میفروشه که بره داخله تنظیمات و منو مخفی سریال بیاره >>>!!!؟؟؟؟؟ نهایتش رویه لیبل پشت دسگاه رو با کارتن چک میکنه که اونم برا لپتاپ کارتن اصلا لازم نیست
اگه بحثه سرقتی بودن هم باشه میشه با کارتن هم سرقت شده باشه ( انبار یا مغازه ای رو خالی کرده باشن یا یه همین چیزی)
اون تغییر سریال هم مربوط میشه به بک آپی که گرفته شده که سریاله همون دستگاه هم داخلشه که بعد از پروگرم باش رویه سیستم جدید میشینه همین
بعدشم شما خوبه به چیز بالاتری دست پیدا نکردی وگر نه میرفتی خارج از کشورخخ خخ ( شوخی کردم ناراحت نشیا)
راستی گفتم موبایل من و تمام نرم افزار کارای موبایل سالهاست خیلی راحت داریم سریال گوشی ها رو عوض میکنیم به هم دیگه هم یاد میدیم تازه رایگان و بی منت اب هم از آب تکون نمیخوره انرزی هسته ای هم نیست که خیلی خاص باشه
سلام.وقت بخیر.شما بزرگواری کردید و حرف خودتون رو زدید .. ممنونم خیلی..بحث سریال عوض کردن موبایل با این کار بنده خیلی فرق داره.!چرا؟چون عوض کردن سریال موبایل رو بقول خودتون اکثر نرم افزار کارا میدونن و چیز خاصی نیست.اما اگه شما در کل ایران (از تمام وب سایت ها و فروم های تخصصی و حتی آموزشگاها امثال .... پیدا کردید این آموزش و مبحث رو من بهتون جایزه میدم !!!من اطلاع دارم که حتی تمام استاد های آموزشگاها که الان دار ن تدریس میکنن از این موضوع بی خبرن.