آی پی امداد
abtahi

استپ کردن پمپ آب

FarshadKamya

کاربر vip
vip
کاربر
2020-06-14
7
2
41
اساتید و همکاران محترم سلام
یک پمپ آب نیم اسب بهمراه ست کنترل گذاشتیم توی پارکینگ مشتری که آب رو بفرسته پشت بوم توی مخزن و از بالا با یک پمپ دیگه میاد توی طبقات پخش میشه
جدیدا روزی دو سه دفعه پمپی که توی پارکینگه اصلا کار نمیکنه و مخزن بالا خالی میشه
شیر آبی که قبل از پمپ و داخل هستش رو باز میکنند و میببندند پمپ شروع به کار میکنه
تا حالا کسی همچین مشکلی داشته؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,446
1,658
درود ست کنترلش دیجیتال هست یا مخزن تحت فشار؟ شیر یکطرفه حتما در مسیر خروجی پمپ نصب باید باشه.

majidfjjgigg

کاربر
2024-09-21
51
56
گلستان
instagram.com
درود.
ست کنترل دیجیتال بستگی داره چه مدلی باشه ؟ اما عموما برای ارتفاع بالا جواب نمیدن.نهایتا 2 طبقه.
ارتفاع بالا فقط پرشر سویچ جواب میده

• Like

FarshadKamya

کاربر vip
vip
کاربر
2020-06-14
7
2
41
ست کنترل هست
تقریبا سه ماه پیش که نصب شد تا حالا بددن مشکل کار میکرد
دو هفته اس که این مشکل رو پیدا کرده

FarshadKamya

کاربر vip
vip
کاربر
2020-06-14
7
2
41
درود ست کنترلش دیجیتال هست یا مخزن تحت فشار؟ شیر یکطرفه حتما در مسیر خروجی پمپ نصب باید باشه.
دیجیتال هست
و شیر یکطرفه هم هست
از زمان نصب مدت سه ماه بی مشکل کار میکرد
یکی دو هفته اس که این مشکل پیدا شده

ghasemi59

مدیر تالار
مدیر تالار
2013-06-26
2,476
2,206
درود شما بایک ست کنترل دیگه چک کردین؟واینکه این پمپ نیم اسب برای اپارتمال چند طبقه استفاده میشه ودراین روزها که برق زیاد میره وگاها اب هم قطع میشه وفشار زیادی به این پمپ دراثر نوسانات قطع برق ویا کارکردزایاد وارد میشه وقاعدتا استفاده نیم اسب جهت استفاده دراپارتما جهت پر کردن مخزن منطقی نیست خداقل از پمپ نیم اسب استفاده بشه بهتره واینکه یک عدد خازن از روی پمپ هم درپوش باز کنید معمولا وجود داره اگر اون خازن هم اسیب ندیده باشه ولی شما بایک ست کنترال دیگه بررسی البته اگر طبق فرمایشات دوستان پمپ وشیر یکطرفه صیح بسته شده بلشد.

• Like

FarshadKamya

کاربر vip
vip
کاربر
2020-06-14
7
2
41
درود شما بایک ست کنترل دیگه چک کردین؟واینکه این پمپ نیم اسب برای اپارتمال چند طبقه استفاده میشه ودراین روزها که برق زیاد میره وگاها اب هم قطع میشه وفشار زیادی به این پمپ دراثر نوسانات قطع برق ویا کارکردزایاد وارد میشه وقاعدتا استفاده نیم اسب جهت استفاده دراپارتما جهت پر کردن مخزن منطقی نیست خداقل از پمپ نیم اسب استفاده بشه بهتره واینکه یک عدد خازن از روی پمپ هم درپوش باز کنید معمولا وجود داره اگر اون خازن هم اسیب ندیده باشه ولی شما بایک ست کنترال دیگه بررسی البته اگر طبق فرمایشات دوستان پمپ وشیر یکطرفه صیح بسته شده بلشد.

FarshadKamya

کاربر vip
vip
کاربر
2020-06-14
7
2
41
درود بر شما
ممنون از همفکریتون
تا قبل از این قطع برق ها خب بدون مشکل کار میکرد و انصافا هیچ وقت مخزن بالا خالی نموند
الان هم بعد از اینکه شیر آب قبل از پمپ باز میشه شروع به کار میکنه تا چند ساعت هم کار میکنه
باید با ست کنترل دیگه تست کنم ببینم چطور میشه
ولی مشکل خیلی عجیبی شده که من خودم تا حالا بهش بر نخورده بودم

majidfjjgigg

کاربر
2024-09-21
51
56
گلستان
instagram.com
همونطوری که گفتم ست کنترل ارتفاع بالا جواب نمیده.
اگر هم کار بکند مقطعی هست.
داخلش یک فنر و یک چیزی شبیه تیوپ داره بعضی مدل ها.
اون فنر ممکنه ضعیف شده باشه بخاطر فشار بالای اب.
زیرش هم یک پیچ تنظیم داره.پیچ تنظیم کم و زیاد کن شاید درست بشود

• Like

FarshadKamya

کاربر vip
vip
کاربر
2020-06-14
7
2
41
ممنون مجید جان