Saeed sarsalamat
کاربر
۲۲میکرو ۵۰ ولت هم امتحان کردم جواب داده یکی از اساتید گفته بود تعمیر کاران راچه فکری کردی در مورد این حرف هم باید بگویم که دوستان در این شغل منم نداره وهیچ کس ادعای تمام بودن در کار را ندارد در ضمن خواستم تجربه خود را بگویم ادعایی ندارم برای خودم جواب داده همین دیشب خازن ۲۲ میکرو ۴۰۰ ولت را آزمایش کردم وبرای لامپ کم مصرف فلورسنت استفاده کردم والان به محض اینکه کلید برق میزنم سریع وبدون مکث روشن میشه والان حدود ۱۰ ساعت داره کار میکنه واوکی است یکیاز دوستان پرسیده بود روی برد امتحان میکنی خیر باید از برد بیرون بیاد ووقتی ولت دادی چند دقیقه ۱۵ دقیقه صبر میکنی بعد دوباره ولت میگیری اگر افت زیادی نکرده بود خازن سالمه ولی اگر ۴ولت افت داشت خازن نشتی داره وخرابه روی اکثر خازن جواب میده مگر اینکه دیگه خیلی کم ظرفیت باشه تا ۱۰ میکرو جواب داده ولتی که روی خازن درج شده تا آن حد بهاش ولت بدهید حالا بعصی مواقع چون ۴۰۰ ولت زیاده ۵۰ ولت بدهید ۲۰ دقیقه صبر کن بعد ولت بگیر اگر این مطالب بدردتون خورد که خوبه اگر کسی خودش بلده مطلب را نخونه وقتی بدرد نمیخوره با سپاس از همه دوستان سرتان را درد آوردم متشکرم