آی پی امداد
abtahi

آیسی جاروبرقی بوش ( غیراصلی )

محمد شاکری

کاربر vip
vip
کاربر
2023-04-22
56
47
خراسان رضوی
با درود واحترام خدمت همکاران عزیز / یه جاروبرقی آوردن با ایراد ماندن روی دور کم / دستگاه تقریبا نو هست و روشن میشه و فقط روی دو کم هست و زیاد نمیشه / کلید ها تعویض شده / ترایاک اورجینال BTA16 با نمونه مشابه اورجینال تعویض کردم / تمامی خازن های الکترولیت MKP و پلی استر عوض شده / دیودها چک شد / فقط آیسی مونده که مشخصه ایراد از همونه ولی متاسفانه آیسی No Name هست و یا رووش پاک شده و مشخص نیست چیه / دوستان کسی تجربه مشابه داشته بگه کد آیسی چی هست یا سایر همکاران اطلاع و می تونن راهنمایی کنن؟ سپاسگزارم
Bosch-F.jpg

meahdi

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
2008-01-31
1,256
12,815
ایران
وقت بخیر
اگه روی خازن الکترولیت 5 ولت رو دارید و بازدن دکمه زیاد ال ای دی ها تغییر وضعیت ندارند ایراد از همون آیسی هست
چند مدل برد که داشتم آیسی شرکت HOLTEK هست

محمد شاکری

کاربر vip
vip
کاربر
2023-04-22
56
47
خراسان رضوی
وقت بخیر
اگه روی خازن الکترولیت 5 ولت رو دارید و بازدن دکمه زیاد ال ای دی ها تغییر وضعیت ندارند ایراد از همون آیسی هست
چند مدل برد که داشتم آیسی شرکت HOLTEK هست
ایراد از آیسی هست / کد آیسی یادتونه یا میدونید چی بود / هالتک مدل ؟

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,173
2,051
با درود واحترام خدمت همکاران عزیز / یه جاروبرقی آوردن با ایراد ماندن روی دور کم / دستگاه تقریبا نو هست و روشن میشه و فقط روی دو کم هست و زیاد نمیشه / کلید ها تعویض شده / ترایاک اورجینال BTA16 با نمونه مشابه اورجینال تعویض کردم / تمامی خازن های الکترولیت MKP و پلی استر عوض شده / دیودها چک شد / فقط آیسی مونده که مشخصه ایراد از همونه ولی متاسفانه آیسی No Name هست و یا رووش پاک شده و مشخص نیست چیه / دوستان کسی تجربه مشابه داشته بگه کد آیسی چی هست یا سایر همکاران اطلاع و می تونن راهنمایی کنن؟ سپاسگزارممشاهده فایل‌پیوست 226059

سلام جناب شاکری
ضمن تایید فرمایش جناب @md25 در خصوص میکروکنترلر بودن این قطعه و لزوم در اختیار داشتن برنامه آیسی (که متاسفانه در اختیار نیست) اگر همون تاپیکی که دیشب ذیل اون، موضوع رو طرح کردید؛ بطور کامل مطالعه می‌فرمودید؛ هم نتیجه می‌گرفتید که آیسی میکروکنترلر هست و هم راهکاری که استاد @غزال -خدا رحمت‌شون کنه- گفتند رو پیگیر می‌شدید.
طبق پیشنهاد استاد @غزال راهکار شما یا استفاده از برد اوراقی هست و یا استفاده از دیمر.

در هر صورت مطالعه تاپیک مذکور می‌تونه مفید باشه:

محمد شاکری

کاربر vip
vip
کاربر
2023-04-22
56
47
خراسان رضوی
سلام جناب شاکری
ضمن تایید فرمایش جناب @md25 در خصوص میکروکنترلر بودن این قطعه و لزوم در اختیار داشتن برنامه آیسی (که متاسفانه در اختیار نیست) اگر همون تاپیکی که دیشب ذیل اون، موضوع رو طرح کردید؛ بطور کامل مطالعه می‌فرمودید؛ هم نتیجه می‌گرفتید که آیسی میکروکنترلر هست و هم راهکاری که استاد @غزال -خدا رحمت‌شون کنه- گفتند رو پیگیر می‌شدید.
طبق پیشنهاد استاد @غزال راهکار شما یا استفاده از برد اوراقی هست و یا استفاده از دیمر.

در هر صورت مطالعه تاپیک مذکور می‌تونه مفید باشه:

سپاس بابت توضیحات و راهنمایی / جسارتا من می خوام برد رو تعمیر کنم چون مشابه میاد دوباره حتما ( این دفعه دوم یا سوم هست که قبلی ها رو یکیش رو با دیمر کار مشتری رو راه انداختم ) / دیمر یا برد اوراقی یا کلیدی کردن دستگاه در مواقع ناچاری هست برای مشتری ولی چون دستگاه همونطور که عرض کردم نو هست مشتری می خواست فرم اصلی حفظ بشه/ البته من بازم شک دارم که آیسی پروگرام پذیر باشه چون برای اینچنین بردی که فقط چند فرمان ساده باید اجرا کنه احتمالا نیاز به پروگرام آنچنانی نیست و همون آیسی های گیت منطقی باید جوابگو باشه ( خصوصا که باید هزینه برای تولید کننده پایینتر دربیاد از نوع اورجینال ) ضمن اینکه اگر آیسی پروگرام بود نیازی به پاک کردنکد روی آیسی نبود پس احتمالا از نوع عمومی بوده و در بازار یافت میشده/ البته این نظر منه و سرشار از خطا میتونه باشه / ممنون بابت راهنمایی تمام بزرگواران و چیزایی که یاد گرفتم ازتون

آخرین ویرایش:

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,173
2,051
البته من بازم شک دارم که آیسی پروگرام پذیر باشه چون برای اینچنین بردی که فقط چند فرمان ساده باید اجرا کنه احتمالا نیاز به پروگرام آنچنانی نیست و همون آیسی های گیت منطقی باید جوابگو باشه ( خصوصا که باید هزینه برای تولید کننده پایینتر دربیاد از نوع اورجینال ) ضمن اینکه اگر آیسی پروگرام بود نیازی به پاک کردنکد روی آیسی نبود پس احتمالا از نوع عمومی بوده و در بازار یافت میشده

سلام
به شخصه میکروکنترلرهای زیادی دیدم که طراح، پارت‌نامبر اونو پاک کرده. در مجموع قفل فیوزبیتها، غیرفعال کردن حالت شناسایی خودکار و نهایتا پاک‌کردن پارت‌نامبر از روی آیسی، روش‌هایی است که تولیدکنندگان جهت پیشگیری از کپی، استفاده می‌کنند.
البته نظر استاد @غزال هم این بود که آیسی میکروکنترلر هست. با این وجود اجازه بدید همکاران نظر خودشون رو بدن؛ شاید راهگشا باشه.

بالا