سلام.من میخوام یه حرکتی بزنم.
روی کاور المنت رو با فرز انگشتی میبرم دهانه شکاف رو باز میکنم المنت سوخته رو بیرون میکشم و با المنت نو جایگزین میکنم و دهانه رو میبندم و تمام
سلام. به جای اینکه تمامش رو برش بزنی میتونی به چهار قسمت تقسیمش کنی و با دریل سوراخش کن و با فرو کردن سیخی مسیرش رو باز کنی و همینجور ادامه تا کلا خالیش کنی.
از المنت سماور برقی از نوعی که به بند تسبیح معروفه استفاده کنید بهتره!
المنت های میله ای غالبا برای تماس مستقیم با آب طراحی شده، وقتی بیرون آب باشند بعد یه مدت ترک بر می دارند
باز از تجربه سایر دوستان هم بهره بگیرید
ممنون
از المنت سماور برقی از نوعی که به بند تسبیح معروفه استفاده کنید بهتره!
المنت های میله ای غالبا برای تماس مستقیم با آب طراحی شده، وقتی بیرون آب باشند بعد یه مدت ترک بر می دارند مشاهده فایلپیوست 175986
باز از تجربه سایر دوستان هم بهره بگیرید
ممنون
البته ما می تونیم از المنت های فنری که در انواع 500 وات 750 وات و 1000 وات هستش را توی این دونه تسبیا جاساز کنیم
مثلا از الکتریکی ها بخواهیم که از این دون تسبیح های استوک که از تعمیرات دارن به ما بدن و هر سایزی را که بخواهیم داشته باشیم
اگه ترموستات قابل تنظیم داره ، حساسیتش را بالا ببرید، متاسفانه خیلی از کاربران وسایل برقی آشپزخانه مخصوصا بانوان ، آشنایی با این لوازم را ندارن یا اینکه فراموش می کنن که این وسایل باید آب داشته باشن!!! خیلی از لوازم هستن از قبیل سماور برقی، کتری برقی ، پلوپز ، سشوار ،و ... که اکثرا بر اثر بی دقتی و سهل انگاری می سوزن.
پس اگه یه جورای فیدبک قوی داشته باشیم تا از سوختن اینا جلوگیری کنه خیلی عالی میشه