آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
175
سلام دوستان خسته نباشين
خواهش ميكنم يكي از دوستان لطف كنه بم بگه در هر دو ميكرو بايد كدوم فيوز بيت هارو بسوزونم كل سايت رو گشتم و يه چيزايي گيرم اومد اما بازم شك دارم كه كامل باشن ميشه يكي از دوستان لطف كنن كاملتر در اين باره توضيح بدن

ahoo

کاربر
2009-05-16
13
2
با سلام خدمت آقای فری و دوستان
ال سی دی دستگاه من فقط نور صفحه روشن میشود و هیچ نوشته ای ندارد؟
مشکل مهم اینکه من طبق فایل برای آی سی مگا 8 (disc m8.hex) و برای مگا 32 (miner4) را پروگرم کردم ولی نمیدانم درست است یا نه؟ و در مورد فیوزبیتها هیچ اطلاعی ندارم
فایل درست و طرز پروگرم آی سی ها را به من بیاموز تا من هم لذت کارکردن دستگاه را بچشم ؟
لطفا کمکم کنننننن؟

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
سلام دوستان خسته نباشين
خواهش ميكنم يكي از دوستان لطف كنه بم بگه در هر دو ميكرو بايد كدوم فيوز بيت هارو بسوزونم كل سايت رو گشتم و يه چيزايي گيرم اومد اما بازم شك دارم كه كامل باشن ميشه يكي از دوستان لطف كنن كاملتر در اين باره توضيح بدن
سلام دوست عزیز من با progisb پروگرم کردم ودر هر دو میکرو فقط تیک dodlevel va boden را زدم و بقیه همه 1 یعنی خاموش تیک اینها باید خورده باشه
ATMega 8
Bodlevel = 0
Boden = 0
CKSEL = 1111 SUT = 11

ATMega32
JTAG Interface auf Disable setzen : Wichtig sonst keine Funktion یک باشه. خاموش
Bodlevel = 0
Boden = 0​
CKSEL = 1111 SUT= 11

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
175
خيلي ممنون دوست عزيز يعني فقط بايد تيك اين دوتا رو بزنم Bodlevel=0 و Boden=0 خودشم در هر دو آي سي و بقيه رو دس نزنم در اصل مشكلم اينجاس و جلوي اون يكيا كه 2 و 4 تا 1گذاشته بايد تيك نزنم درسته؟
خيلي ممنون دوست گرامي

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
سلام
دوستاني كه انواع مختلف باتري رو تست كردن لطفا نتيجه كار رو اعلام كنن تا بقيه هم از تجربشون استفاده كنن .
با تشكر
سلام دوست عزیز برای باطری شما می تونین از یک باطری اتمیک موتور که 12v 3.3a و 8 الی 9 عدد باطری شارژی 1.2v 3600m دوربین که در عکاسیها موجود است را با هم سری کنید و به 12 ولت موتور وصل کنید که 1 ساعت و نیم تا 2 ساعت جواب می ده که این زمان واسه مینر خوبه چون مصرف باطری مینر تقریبا زیاده موفق باشید

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
خيلي ممنون دوست عزيز يعني فقط بايد تيك اين دوتا رو بزنم Bodlevel=0 و Boden=0 خودشم در هر دو آي سي و بقيه رو دس نزنم در اصل مشكلم اينجاس و جلوي اون يكيا كه 2 و 4 تا 1گذاشته بايد تيك نزنم درسته؟
خيلي ممنون دوست گرامي
سلام اگر از پروگرمر progisb استفاده می کنید به این شکل بود که گفتم بله تیک نزنید و بقیه همه 1 باشند

reza32

کاربر
2009-05-20
92
161
سلام به همگی

ال سی دی من 4 خونه شده ال سی دی رو عوض کردم فرقی نکرد مشکل از چیه؟

بالا